Kvalitativa undersökningar - Djupintervjuer

Vi ger dig en djupare förståelse foch kunskap om bakomliggande orsaker till attityder och beteenden.

Vi hjälper dig med undersökningar och tolkning för att utveckla er verksmahet:

  • Kundanalyser- befintliga kunder-tappade kunder- tappade offerter
  • E-handel, analys av köpprocesser med  kundernas friktion och problem
  • Varumärkesprocess - värdegrund
  • Digitala analyser och konsultåtgärder för mer trafik och affärer/leads i den digitala världen
  • Customer Experience (CX)
  • Customer Journey Mapping (CJM).
  • Innovation och produktutveckling
  • Beslut och köpprocesser 
  • UX/Webshop

 

Kontakta mig för mer information

 

Webbutveckling och analyser för ökad trafik och konvertering 

 

Att ha en närvaro på nätet är en viktig del av att driva ett företag idag. Din webbplats eller närvaro på webben bör vara felfri om du strävar efter att utveckla en varumärkesimage och utnyttja de stora möjligheterna som finns online.

 

Vi har ett erfaret webbutvecklingsteam med många års erfarenhet och med målet att ge dig en helt funktionell webbplats som tvingar besökarna att stanna och interagera och därmed konvertera dem till intäkter. Vi fick en passion att spela med alla nya webbutvecklingstekniker som kommer in och tillsammans med vår erfarenhet och expertis har vi skapat otaliga framgångshistorier. Låt oss titta på våra webbutvecklingstjänster:

 

E-affärslösningar

 

Våra webbutvecklingstjänster tillhandahåller kunder End-to-End E-Business, B2B (Business to Business), BC2 (Business to Customer), E-Commerce Solutions för olika branscher och marknader. Vi är fast beslutna att hjälpa våra kunder att lyckas med digital marknadsplats.

 

Anpassad applikationsutveckling

 

Vi är här för att förse våra kunder med funktionsrika, säkra, högpresterande och skalbara applikationsutvecklingstjänster. Vi kan hjälpa dig med din webbutvecklingsstrategi för olika marknader och vi gör detta till ett mycket konkurrenskraftigt pris.

 

Teknologikonsult

 

Om du är förvirrad över vilken teknik du ska använda för ditt nästa webbapplikationsprojekt kan du gärna kontakta oss. Vi är här för att hjälpa dig om vilka teknikverktyg som passar bäst för dina krav.

 

Enterprise Web Application Development

 

Vi är välkända för att tillhandahålla Enterprise Web Application Development som är mycket skalbara för att anpassa sig när ditt företag växer. Våra Enterprise Web Applications är fokuserade på att leverera höga prestanda och utmärkta resultat.

 

Tredjeparts API-integrationer

 

Om du behöver några tredje parts tjänster och komponenter som ska integreras i din webbapplikation erbjuder vi också den här tjänsten. Våra anpassade webb-API-utvecklare kan skapa webb-API: er, anslutningar, anpassad data, webbtjänster och Middleware för säker och effektiv integration med dessa tjänster från tredje part.

 

Prototyping och UXD

 

Vi har rik designkompetens hos Alba Business Group. Vi designar och skapar sådana användarupplevelser som ger en fantastisk applikationsgränssnitt och UX-design. Vi utvecklar fungerande prototyper från råa skisser enligt dina krav.

 

Backend och Frontend Development

 

Vi erbjuder säkra och skalbara webbapplikationslösningstjänster relaterade till både Frontend-utveckling och backend-programmering. Vår enorma års erfarenhet tillåter oss att göra detta exceptionellt.

 

Uppgradering och migrering

 

Om du redan har en webbplats men är baserad på föråldrad webbteknologi kan vi hjälpa dig att uppgradera din webbplats till den senaste webbteknologin och till de senaste plattformarna.

 

Nu skulle vi vilja ta dig med på en rundtur i olika branscher och marknadsvertikaler som vi tillgodoser:

 

Online marknadsplatser och portaler

 

Vårt webbportalutvecklingsföretag är fullt kapabelt att utveckla onlinemarknadsplatser som ansluter ett stort utbud av leverantörer, butiker och varumärken till kunderna. Ett brett utbud av produkter kan göras tillgängliga för kunderna på en plats genom dessa online marknadsplatser.

 

Redovisningsapplikationer

 

Vi utvecklar effektiva och effektiva redovisningsapplikationer som gör det möjligt för företag att hantera sina finansiella data exakt från ett ställe.

 

E-handelswebbplatser

 

Vi designar och utvecklar sådana webbapplikationer för e-handel som hjälper ditt företag att konvertera Casual besökare till lojala kunder.

 

 

CRM-system

 

Våra tjänster relaterade till Customer Relationship Management hjälper företag att få en inblick i kritisk kundinformation som kundinteraktion, automatiserad försäljningsinformation och information om kundsupport.

 

SEO – fler besökare och bättre konvertering

 

Vi genomför digitala analyser av er SEO och hur väl ni syns på de viktigaste sökbegreppen i er bransch på Google och sociala media.

I analysen ingår en prioriterad åtgärdslista som får er sajt att synas bättre organiskt och vid annonsering. Vi hjälper er att åtgärda allt på åtgärdslistan liksom att utveckla effektiva kampanjer för er på Google och i Sociala medier.

 


Vill du vet mer om vad kunskap om din marknad, kunder och medarbetare kan göra för din verksamhet kontakta oss för ett möte.

 

Affärs – och säljutvecklingsstöd

Med 25 års erfarenhet av undersökningar och kunskapsgenerering inom både B2B och B2C erbjuder Alba kvalificerad support att tolka och förstå sammanhang och möjligheter till förbättring av verksamheter, särskilt med inriktning på utveckling av försäljning och kundrelationer.

Vill du veta mer om hur Alba kan stötta ert försäljnings- och kundrelationsarbete kontakta oss för ett möte.

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.